• Fartøybilder fra Agder

Skuteregistersignatur: 1881VC121
Arkivref.: Fartøybilder boks 15
Tekst: Ingen
Opprinnelig filreferanse i eDepoet: F0122_Fartøybilder-SMW_090525\CHRISTINA SCHRIVER a
    Photo: Aust-Agder museum og arkiv – KUBEN
    (Copyright)

Fartøybilder fra Agder Navn: Christian Scriver Kjennetegn: JBRC Type: Bark Bygget: 1879 i Grimstad Hjemmehavn: Grimstad Drektighet: 607 t Kilde: Hvite seil 5.131 og Norske...

1 comment

• Skuten var på 1100 tonn og ble fra 1879 til 1887 ført av kaptein C. S. Due, min tipoldefar. Han gjorde en jordomseiling med båten fra vest mot øst: New York- Amsterdam- Chile- New York.
    Disse opplysningene er skrevet på baksiden av et fotografi av båten tatt i 1882 i Queenstown