• Det er tydelig en slags presse, men det er vanskelig å si hva den har vært brukt til.
bestående av 3 frittstående deler. To like store og en litt mindre. De har alle  vannrette bord i bunnen med 2 stående runde staker i hver ende med freste spiralspor og avlange klosser i tre til å skru nedover. Mellom stakene er det festet et avlangt trestykke til å legge oppå det som skal presses.
    Photo: Lindesnes Bygdemuseum
    Photo: Lindesnes Bygdemuseum

1 comment

• Hei! Dette ser ut til å være en heftelade, se for eksempel https://digitaltmuseum.no/search/?q=heftelade