• Tre små pappesker til oppbevaring av medisiner.

Eske a) er laget av kraftig papp. Baksiden er blank, forsiden er dekket av en etikett fra Svaneapoteket og på denne er det festet en etikett med en hodeskalle og påskriften "Gift". På hver av boksens fire sidekanter er det en blomsterbord. 

Eske b) er laget i papp. På eskens bakside er det hånskrevet informasjon om eskens innhold. På eskens forside har en påtrykt etikett som er utfylt med håndskrevet tekst. Årstallet på etiketten er 1947. Inni esken ligger det fem små pakker med pulver.

Eske c) er en rund eske i papp. Eskens underside har et par linjer håndskrevet informasjon og er litt misfarget rosa i kantene. Eskens side er dekorert med to brede striper i lys grågrønt. På toppen av esken er det festet en etikett fra Løveapoteket, den er hvit med svart trykk/tekst. I tillegg er det her håndskrevet en henvisning til pasiente. På denne etiketten var det festet ensa en rund etikett, denne fra Elefantapoteket. Den er hvit med blått trykk/tekst og håndskrevet henvisning til pasient. Den er datert til 1969. Denne henger ikke lenger fast i esken. Esken er tom.
    Photo: Vest-Agder-museet

Medisinesker

Add a comment or suggest edits

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to