• Eske a) kvadratisk rød pappeske med trykk/tekst i gult, svart og hvitt på alle sidene. På baksiden av esken er det festet en hvit prislapp som har løsnet i det ene hjørnet. Inne i esken er det et brett med 12 gule tabletter. 

Eske b) er en rektangulær gråbeige pappeske med trykk/tekst i hvitt, svart og rødt på eskens forside og på sidene. På baksiden er det festet en etikett med produktinformasjon på norsk. Esken er tom. 

Eske c) er en rektangulær hvit pappeske. På den ene langsiden er det festet en produktetikett med trykk/tekst i blått på hvit bakgrunn. På en annen langside er det festet en etikett med henvisning til pasient, datert 1982. I tillegg er det her festet en liten etikett med en rød trekant. Esken inneholder to brett med til sammen 16 lysegule tabletter.

Eske d) hvit rektangulær pappeske med trykk/tekst i svart, grått og brunt på alle sidene. På den ene langsiden er det festet en etikett med henvisning til pasient, datert 1988. Esken inneholder to brett med ti små brune tabletter på hvert brett. 

Eske e) er en hvit (gulnet) pappeske med trykk/tekst i grønt på eskens for- og bakside. På baksiden er det teipet fast en eikett med henvisning til pasient, datert 1965. Esken er tom.

Eske f) er en hvit eske i papp. På forsiden har den en etikett fra Svaneapoteket som også forteller hva som er eskens innhold. Etiketten er trykt med svart tekst, deretter har etiketten fått innholdet skrevet på med maskin, og til slutt er antall tabletter skrevet på etiketten for hånd. På den ene siden har esken en liten klaff som man benytter for å bra ut "skuffen" inni esken. I denne "skuffen" ligger det en mengde krystalliknende biter.

Eske g) er en gulnet rektangulær pappeske med trykk/skrift i lys blå og svart på alle eskens sider. På eskens underside er det festet en etikett  fra Elefantapoteket med henvisning til pasient, datert 1950. Esken er tom.

Eske h) er en gulnet liten pappeske. På forsiden av esken er det festet en etikett med trykt tekst i blek blå med et nummer stemplet på senere til høyre på etiketten. På baksiden av esken er det festet en etikett fra Elefantapoteket med henvisning til pasient, datert 1953. På den ene siden av esken er det en liten klaff for å kunne dra ut "skuffen" inne i esken. Denne er tom. 

Eske i) er identisk med h), utskrevet til samme pasient på samme dato.

Eske j) er en liten rektangulær pappeske. Noe gulnet og ganske slitt. På forsiden er det festet en gulnet etikett med trykk/tekst i mørk blått. På den ene siden har esken en liten klaff som man kan bruke til å dra ut "skuffen" inni esken. Den er tom. 

Eske k) er en veldig liten gulnet rektangulær eske med trykk/tekst på forsiden i grønt. På undersiden er tre firetall stemplet i blått. Esken er ganske flattrykt, den er tom.
    Photo: Vest-Agder-museet

Medisinesker

Add a comment or suggest edits

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to