• Ni flasker i ulike størrelser og fasonger. 

a) rund flaske i brunt glass med kork i svart plast. Rundt flaska er det festet en hvit etikett med tekst/trykk i rødt. Flaska er halvfull med en klar væske. 

b) rund flaske i brunt glass med kork. På flaska er det festet en rosa etikett med tekst/trykk i svart. Flaska er tom.

c) rund flaske i klart glass med kork. På flaska er det festa en trekanta rosa etikett med trykk/tekst i svart. Flaska er tom.    

d) rund flaske i klart glass med kork. På flaska er det festa en rektangulær brun etikett med trykk/tekst i svart. Flaska er nesten halvfull med en klar gul, tykk væske.

e) liten brun glassflaske med høy og smal kork i plast (til bruk ved benyttelse av øyedråper). Korken er brun, rød og hvit. Rundt flaska er det festa en rosa etikett med tekst i svart og blått. Både trykk, maskinskrift og håndskrift. Med pasienthenvisning, datert 1960. Flaska er tom.

f) liten flaske i klart glass med kork. På flaska er det festa en rosa etikett med tekst i svart. Både trykt og maskinskrevet. Med pasienthenvisning, datert 1942. Flaska har noen dråper igjen i bunnen av en seig gul væske. 

g) liten flaske i klart glass med kork. Flaska er nesten halvfull med en klar gul væske.  

h) liten flaske i brunt glass med plastkork med burgunder forsegling. Forseglingen er litt sprukket, men flaska er uåpna. På flaska er det festa en hvit etikett med trykk/tekst i rødt og blått. Flaska er full.

i) lite og smalt glassrør med svart plastkork. Langs røret og rundt det er det festet en rødbrun etikett med tekst/trykk i svart. Det er noen få dråper brun væske i bunnen av røret.
    Photo: Vest-Agder-museet

Medisinflaske

Add a comment or suggest edits

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to