• M.S Bale på Kristiansund havn. Her er fra 1985, da var båten nybygd fra Sletta båtbyggeri i Aure.
(info: Arnfinn Herkedal) -

Bale F 301 L  fiskebåt. -- Vi regner med at båten tilhørte kommunen Loppa i Vest-Finnmark. En annen kommune i Finnmark har LB som er Lebesby kommune. Siden det er et langt tidsrom dette gjelder, kan båten være solgt og kjøpt flere ganger. (info:
Ragnar Mortensen)  . Bildet er fra avisa Tidens Krav sitt arkiv i tidsrommet 1970-1994. Nå i Nordmøre museums fotosamling.
    Photo: Stiftelsen Nordmøre museum

M.S Bale på Kristiansund havn. Her er fra 1985, da var båten nybygd fra Sletta båtbyggeri i Aure. (info: Arnfinn Herkedal) - Bale F 301 L fiskebåt. -- Vi regner med at båten til...

2 comments

• Reg.nr. på båten F 301 L, regner jeg jeg tilhørte kommunen Loppa i Vest-Finnmark. En annen kommune i Finnmark har LB som er Lebesby kommune. Siden det er et lang tidsrom dette gjelder, kan båten være solgt og kjøpt flere ganger.