• Til venstre  Martin Luther Borthen, født 13. august 1878 i Kristiansund, død 25. mars 1964 i Bergen (info:
Siri Borthen Flatås)  -"Gymnasiastene Martin Borthen (til venstre) og Morten Parelius. Tatt siste år i gymnas (1895-96)" Foto av Morten Parelius (f. 1877 - ), her sammen med Martin L. Borthen. Morten Parelius ble senere distriktslege i Borgund og Surnadal, mens hans sønn, Nils Parelius - som dette bildet tilhørte - var statsadvokat i Molde. Morten Parelius var gift med Margit Helgesen. Fra Nordmøre museums fotosamlinger.
    Photo: Stiftelsen Nordmøre museum

Til venstre Martin Luther Borthen, født 13. august 1878 i Kristiansund, død 25. mars 1964 i Bergen (info: Siri Borthen Flatås) -"Gymnasiastene Martin Borthen (til venstre) og Mor...

1 comment

• Dette er Martin Luther Borthen, født 13. august 1878 i Kristiansund, død 25. mars 1964 i Bergen