• Gruppebilde. Familiegruppe på fire.  Lyshåret, kvinne i mørk kjole med lyst belte og kors, ung lyshåret gutt i mørk frakk, lys skjorte og lyst slips stående, mørkhåret mann i mørk dress, hvit skjorte og slips og liten lyshåret gutt med lys strikket drakt. Bestilt av Bernhard Osmundsen. Djupaskarsveien 22.
    Photo: Petersen, Margit / Haugalandmuseet

Gruppebilde. Familiegruppe på fire. Lyshåret, kvinne i mørk kjole med lyst belte og kors, ung lyshåret gutt i mørk frakk, lys skjorte og lyst slips stående, mørkhåret mann i mørk ...