• Fotosamling etter fotograf Knut Aslaksen Berdal. f. 1829 Einlaugdalen Vinje, d. 21.01.1895. Repro av maleri. Kvinner og menn i folkedrakter med hest. Påskrevet bak på bildet "Mandt bilde fra Midjori. Ingebjørg A. Berdal fikk det av Eivind Heggtveit, Lårdal i 1920"
    Photo: Telemark Museum
    Photo: Telemark Museum

Fotosamling etter fotograf Knut Aslaksen Berdal. f. 1829 Einlaugdalen Vinje, d. 21.01.1895. Repro av maleri. Kvinner og menn i folkedrakter med hest. Påskrevet bak på bildet "Mandt...