• Portrett. Liten mørkhåret gutt fotografert over flere år. 1 år + 2år + ? Yngst i lys strikket drakt med hette og lys strømpebukse. Deretter i lys skjorte og mørk snekkerbukse. Et foto tatt sammen med to søsken, en gutt og en pike, begge i strikkede gensere. Tilslutt et foto i lys farget genser med rund hals og lyse og mørke partier i halspartiet og nederst på ermet. Bestilt av Gunnar Utvik. Røksund.
    Photo: Jordal Foto / Haugalandmuseet

Portrett. Liten mørkhåret gutt fotografert over flere år. 1 år + 2år + ? Yngst i lys strikket drakt med hette og lys strømpebukse. Deretter i lys skjorte og mørk snekkerbukse. Et f...