• NK2022-051-3 har Gatorodae-logo. Foten er dekorert med to konsentriske sirkler. Korpus er delt opp i tre deler hvor den nederste delen er dekorert med lotusblader i relieff. Midtdelen er reservert logoen. Toppdelen har to dekorbånd. Et med arabesker og et med løpende hund-mønster. Den er også dekorert med tranemedaljonger. Nederst ved halsen har den et bånd med løpende hund.
    Photo: Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum (Opphavsrett)

Study of Contemporary Culture Form – Celadon bottle in the shape of P.E.T. bottle [Flaske]

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».