Merkeøkser

Denne samlingen merkeøkser ble gitt i gave til Odalstunet i 1983, av Glommen Tømmermåling v/ Kristoffer Thoner, f.1923 d.1991, som jobbet med tømmermåling i mange år.

54 objects

Øks

Merkeøks for Raumnes BrukMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Øks

Merkeøks for Ole Sverre MossMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Øks

Øks

Merkeøks for Glommen SkogMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Øks

Merkeøks for H. Johansen LtdMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Øks

Merkeøks for Emil FjeldMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Øks

Merkeøks for Gotfred MossMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Øks

Merkeøks for Sande TresliperiMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Øks

Merkeøks for Skedsmo Egeberg BrukMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Øks

Merkeøks for (Borregaard) GravbergskovenMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Øks

Merkeøks for LøvenskioldMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Øks

Merkeøks for A/S GreakerMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Øks

Merkeøks for A/S BorregaardMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Øks

Merkeøks for SaugbruksforeningenMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Øks

Merkeøks for Eilif BangMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Øks

Merkeøks for A/S GreakerMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Øks

Ringøks for Glommen Tømmermåling

Øks

Øks

Merkeøks for Norsk Trelast A/SMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Øks

Merkeøks for A. SellebakMerkeøksene ble brukt av tømmermålere til merking av tømmer. Tømmermåling var et mannsdominert yrke.

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

Share to

Add to a folder

If you want to keep your stuff, you need to .