• Sokndal kommunestyre på befaring i og rundt Eia i Sokndal. De kjører buss igjennom trange gårdstun og bratte svinger. Det er også bilde av en rundkjøring med trafikkskilt og en mulig bussholdeplass.
    Photo: Fotohuset / Dalane Folkemuseum

Sokndal kommunestyre på befaring i og rundt Eia i Sokndal. De kjører buss igjennom trange gårdstun og bratte svinger. Det er også bilde av en rundkjøring med trafikkskilt og en mul...

1 comment

• Bussen er en Volvo "rundnese" 1946-53-modell. Bilde 5: Bensinstasjon med Hudson drosje 1946-47-modell på smørebukken.