• Jesus i rødt og hvitt sittende til venstre for en brønn. Til høyre for den står en kvinne i blått med rødt hodetørkle. Mellom dem rødbrun (kobber?) vannkrukke. Krukkeskår til høyre. I mellomgrunnen fire menn til venstre og trær til høyre. Bak til høyre ligger en by foran et fjell.
    Photo: Vest-Agder-museet

Jesus og den samaritanske kvinne [Maleri]

• Signaturen er feillest - ikke "F." men "J." (for Jacob) Stockmann

• Takk for kommentaren. Muligheten for at signaturen kan være feillest og at påskriften på baksiden av maleriet kan være feilaktig, er notert i våre interne opplysninger.