37 objects

Etikett

Etikett

Gryte

Reklame for fiskepudding fra hermetikkfabrikken Concord Canning Co. Det er bilde av en åpen eske med fiskepudding og et fat med fiskepudding og tilbehør. Fabrikkens varemerke, "CCC", står øverst på puddingen.

Reklame for norske sardiner i olje fra hermetikkfabrikken Concord Canning Co. Det er bilde av en åpen og en lukket hermetikkboks med tittelen "NORWEGIAN SARDINES".

Reklame for hermetiske kipperes fra hermetikkfabrikken Concord Canning Co. Det er bilde av en åpen og en lukket hermetikkbok med titlene "KIPPERED HERRINGS" og "KIPPER SNACKS".

Reklame for hermetisk sild fra hermetikkfabrikken Concord Canning Co. Det er bilde av en åpen og en lukket hermetikkbok med tittelen: " Feinchmecker-sild".

Reklame for fiskeboller på boks fra hermetikkfabrikken Concord Canning Co. Det er bilde av en åpen hermetikkboks.

Reklame for ansjos fra hermetikkfabrikken Concord Canning Co. Det er bilde av en åpen og en lukket hermetikkboks med tittelen "Norsk Luxus Ansjos i østers saus".

Reklame for hermetisk sild fra hermetikkfabrikken Concord Canning Co. Det er bilde av en åpen hermetikkbok med tittelen "Appetite Herrings". Et laubærblad ligger oppå silda.

Reklame for retten "Vol au Vent" fra hermetikkfabrikken Concord Canning Co. Det er bilde av en hermetikkboks og mat i et kamskjell.

Reklame for hermetisk makrell fra hermetikkfabrikken Concord Canning Co. Det er bilde av en hermetikkboks med tittelen "SOUSED MACKEREL".

Reklame for seikarbonader på boks fra hermetikkfabrikken Concord Canning Co. Det er bilde av en åpen hermetikkboks med tittelen "SEI-KARBONADER stegt i brun sauce".

Etikett

Oval etikett i brunt, med en illustrasjon av en baby over varebetegnelsen:
"Kippered herrings"

Etikett

Etikett

Oval etikett i rødt og hvitt med tekst i grønt. Midt på er en fremstilling av en mann i rustning i profil.

"Kippered herrings"

Etikett

To stk. ovale etiketter i grønt, rødt, hvitt og gull. Ytterkanten er omkranset av en bord laget av fisk og bokstavene (varenavnet) CCC.

"Kippered Herrings"

Etikett

Oval etikett i blå, rød, hvit og gull.

"Smoked Herrings in olive oil"

Etikett

Oval etikett i gult, rødt og grønt.

"Smoked Herrings in tomato sauce"

Etikett

Oval etikett i rød, brun og gul, med en baby som hovedmotiv.

"Herrings in tomato sauce"

Share to